Wobenzym: Účinný pomocník na posílení imunity

Wobenzym: Účinný pomocník na posílení imunity

Pokud jste nemocní, nebo dokonce po operaci, čeká vás období rekonvalescence, během kterého se vše postupně vrátí do normálního stavu. Někdy ale nemáme čas na to dlouho čekat. Případně nás už unavuje, že se vyléčíme a za chvíli jsme opět nemocní v posteli. Proto se mrkneme na to, co vše pro vás může udělat lék Wobenzym.

Určitě to znáte ze svého vlastního života, nebo od někoho z okolí. Jakmile se vyléčíte z nachlazení, nebo z jiné nemoci, jdete na několik dní do práce a prakticky ihned ulehnete zase s něčím jiným.

Kromě toho, že se to odrazí na vaší psychice to může mít negativní vliv na váš rodinný rozpočet. Ať už čerpáte peníze od zaměstnavatele, nebo ze zdravotního systému, přijdete si jen na zlomek částky, na kterou byste měli nárok za odvedenou práci. (Také vám hrozí, že se s vámi váš zaměstnavatel při první příležitosti rozloučí.)

Copak se ale dá imunitnímu systému a jeho zdraví nějak poručit? Možná ano. Pomoci by vám s tím mohl Wobenzym.

wobenzym recenze

Lék Wobenzym

Lék Wobenzym je volně prodejný preparát, který se dá koupit v lékárně. Často se doporučuje po operacích a úrazech, protože redukuje otoky. Vzhledem k potlačování zánětů taktéž podporuje hojení. (Všechny rány se hojí o poznání hůř, pokud se v nich začnou množit cizorodé mikroorganismy.)

Vzhledem k tomu, že je Wobenzym na trhu už přes 50 let (nejprve byl dostupný v západním Německu) a u nás víc než 25 let, získal mezi lidmi velkou popularitu a důvěru.

Často se používá při/po:

  • Plastických a dalších operacích
  • Ženských intimních problémech
  • Autoimunitních chorobách
  • Dlouhodobých zánětech

Wobenzym na oslabenou imunitu

V období chřipkových epidemií a nejrůznějších náchlad se po něm hodí sáhnout také. Wobenzym totiž podporuje normální stav a fungování imunitního systému.

wobenzym na imunitu

Tento lék vám pomůže s léčbou zánětů dýchacích cest. A nezáleží na tom, zda jde o ty způsobené bakteriemi, nebo viry. Také ho můžete vyzkoušet krátce po vyléčení nemoci, protože přispívá k rychlejšímu návratu do normálního života. (A taktéž k tomu, aby se vám nemoc opět nevrátila zpět.)

Účinný je například při zvládání angíny, zánětu průdušek, při zánětech dutin nebo po léčbě antibiotiky.

Jak funguje

To, jak lék Wobenzym funguje je patrné už z jeho názvu. Hlavní prim v něm hrají enzymy. Z toho důvodu se pyšní širokým spektrem účinků. Také je díky tomu maximálně šetrný.

Je ale nutné myslet na to, že jeho užívání vyžaduje celkem velké dávky. Proto nemá smysl si pořizovat nejmenší (a tím pádem nejlevnější) balení. Zvlášť, pokud ho hodláte užívat dlouhodobě.

jak funguje wobenzym

Složení

Složení léku Wobenzym je poměrně bohaté a laikům obyčejně nic konkrétního neřekne. Pokud jste ale zvědaví, najdete v něm: Pancreatinum 300 Protease Ph. Eur.-j., papainum 90 F.I.P.-j., bromelaina 225 F.I.P.-j., lipasum 34 F.I.P.-j., amylasum 50 F.I.P.-j, trypsinum 360 F.I.P.-j., chymotrypsinum 300 F.I.P.-j., rutosidum trihydricum 50 mg. celková proteolytická aktivita: 570 F.I.P.-j. celková amylolytická aktivita: 4030 F.I.P.-j. celková lipolytická aktivita: 4525 F.I.P.-j.

Také je v něm poměrně dost pomocných látek, které tyto enzymy dovedou udržet pohromadě v tabletě/kapsli.

Zkušenosti uživatelů

Zkušenosti uživatelů, kteří se rozhodli začít Wobenzym užívat, jsou pozitivního charakteru.

Lidé říkají, že jim pomohl během rekonvalescence a hojení po operacích, daří se díky němu držet pod kontrolou projevy vážných nemocí a po všech stránkách splnil jejich očekávání. Jako značnou nevýhodu však mnozí zmiňují jeho nákupní cenu, která je pro některé lidi dost vysoká. Navíc ještě v poměru k tomu, kolik se ho musí přes den brát.